Vores vision

Vi er passionerede omkring kundeservice og drevet af at se, hvordan vores kunders servicecentre bliver endnu skarpere, dybere og mere effektive efter implementering af Responza. Om det er en offentlig myndighed, et eksklusivt bilforetagende, en global møbelkæde eller systemsupport.

 

Vi kan uden at blinke sige, at vi er eksperter i brug af viden til kundeservice og vores team har dyb indsigt i såvel det tekniske økosystem omkring kundecenteret og procesoptimering som sikring af business casen. 

Responza blev skabt for 8 år siden, da de største og bedste amerikanske vidensløsninger ikke helt slog til ift. den måde, vi arbejder på i Skandinavien.  Vi udvikler i dag Responza med jer. Integration til chatbots, tickets og meget andet relevant er drevet af jeres behov og ideer i samklang med vores viden.  

Teamet

Martine Koehler Andersen

Direktør & Co-Founder

Martine er ekspert i knowledge management og har siden sin Master i Datalingvistik arbejdet med optimering af kundecentre, kundeservice og processer ved brug af viden og vidensløsninger. Martine har stået for nogle af de største implementeringer af viden til servicebrug i Danmark, fx etableringen af vidensbase da Politiets 114 blev dannet og afløste 57 politikredse samt fx etableringen af UdbetalingDanmark fra 98 kommuner. Martine har arbejdet og arbejder stadig med de største amerikanske vidensløsninger på markedet og er med til at sikre, at Responza er på højde med dem eller bedre. 

linkedin icon.png

Tlf: +45 22 61 91 09 

Louise  Sejer la Cour 

Knowledge Management ekspert

Louise er specialist i mødet mellem mennesker og teknologi med fokus på det digitale univers. Hun har bred erfaring med udvikling og implementering af digitale løsninger til håndtering af viden og services i både offentlig og privat kontekst. Du kan møde hende gennem hele jeres projekt fra opstart over vision og strategi til oplæring og implementering.

 

Louise er uddannet Cand.Scient.Soc. indenfor teknoantropologi og global samfundsudvikling.

linkedin icon.png

Tlf: +45 22 26 17 92 

Linnea Jørgensen 

Knowledge Management Ekspert  

Linnea har hjulpet mange af Spitzes kunder igennem og implementering og realisering af vidensprojekter. Du kan derfor møde hende igennem hele jeres projekt, fra opstart, vision og strategi, til oplæring og eksekvering.  

Linnea er uddannet Cand. Merc. Med speciale i videndeling og har gennem 4 år arbejdet som Knowledge manager i Erhvervsstyrelsen.

linkedin icon.png

Tlf: +45 60 60 18 01 

Jimmi Hansen 

Direktør & Co-Founder

Jimmi er CX ekspert med fokus på den digitale kunderejse. Du kan derfor møde ham i de strategiske overvejelser som skal sikre en god ROI på en vidensløsning som understøtter kundernes rejse i jeres digitale univers.   

Jimmi har og i snart 25 år været en markant skikkelse i digitalisering af kunde- og borgerservice. 

linkedin icon.png

Tlf: +45 31 67 53 67 

Jens Suhr 

Kundeserviceekspert  

Specialist indenfor digital kunde- og borgerservice. Jens har stor erfaring med hjælpe Spitze’s kunder med at forbedre og effektivisere kundeoplevelsen og kundeserviceprocesser. Jens har fokus på optimering og forbedring af offentlige og private servicefunktioner og innovation i forhold til udnyttelse af digitale muligheder og nye kommunikations former gennem kanalstrategiske indsatser. 

linkedin icon.png

Tlf: +45 31 67 53 32

Carsten Steffensen

Teknologichef & Partner

Carsten er teknisk ekspert i vidensløsninger og deres samspil med callcenterteknologier. Carsten har igennem de sidste 15 år arbejdet på forkanten af IT udvikling af vidensløsninger, og har stået i spidsen for utallige integrations og udviklingsprojekter. Du kan møde Carsten igennem hele jeres projekt, specielt med fokus på integrationer, tekniske afklaringer samt konfiguration og opsætning.  

Carsten er uddannet Cand.Scient.Inf. Og har det tekniske ansvar for Responza.

linkedin icon.png

Tlf: +45 40 55 68 81

Kom i gang i dag

Lad os tage de første skridt sammen
Responza Knowledge

En vidensbase bør være central for alt, hvad I gør. 

Spitze & Co A/S

Lyngbyvej 421, 2820 Gentofte, Danmark

CVR: 33572042

responza@spitzeco.dk

+45 22 61 91 09

  • White LinkedIn Icon

© 2014-2020  SPITZE & CO - All Rights Reserved

Design by Noise Studio