Responza under konstant udvikling med mulighed for personificering

Spitze & Co.
16. oktober, 2019

Vi opdaterer hele tiden Responza både i forhold til de funktionsmæssige elementer, men også design spiller en essentiel rolle. Det er nu muligt at personalisere opbygningen samt layout i Responza, så det passer lige netop din virksomhed.


Alle virksomheder er forskellige og arbejder på forskellige måder, hvorfor det er vigtigt med en vidensbase med mulighed for egen tilpasning.


I den seneste opdatering, er designet blevet forbedret og muligheden for personalisering af designelementer tilføjet;Som eksempel vælger man selv, hvad forsiden skal vise, og hvilke farver, skrifttyper og baggrund, der skal være.


Responza udvikles i samarbejde med dig

Vi laver forbedringer for at sikre, at Responza leverer viden på den bedst mulige måde. Alle forbedreringer sker i samarbejde med kunderne og under professionel hensyntagen til, at vi skal sikre:


Den rette viden, på det rette sted, på det rette tidspunkt


Den rette viden: Søgeoptimering – vi arbejder hele tiden på at levere de mest præcise søgeresultater, sådan at brugeren altid finder det, han leder efter. Vi optimerer hastigheden så søgeresultaterne er klar på et split sekund.


På det rette sted: Viden i Responza er tilgængelig hele tiden. Nyt og forbedret layout sikrer, at løsningen fungerer på store og små enheder, så vi kan tilgå Responza, når vi sidder ved skrivebordet eller står i værkstedet med en iPad og arbejder på en bil.


På det rette tidspunkt: Responza er udviklet til at benytte de nyeste cloud features således, at vi sikrer os, at systemet altid er up-to-speed, at viden er tilgængelig 24/7 uden nedetid pga. opdateringer m.m. Som eksempel kører vores søgemaskine i et cluster hvor alt data er replikeret, så vi sikrer os, at data hele tiden er tilgængeligt.


/Team Responza

 

Bag Responza er en flok passionerede  kundeservice eksperter, som brænder for at hjælpe med at optimere din kundeservice. Vi er en del af konsulenthuset Spitze & Co. Vi nørder Knowledge Management til helt nye ekstremer. Hvis du har lyst til at nørde med, kan du deltage i Dansk Knowledge Management forum, eller følge os på LinkedIn

Book 30 minutters gratis sparring med en af vores videnskonsulenter

Tag fat i en videnskonsulent