Vores partnere

I Spitze & Co. stræber vi efter at samarbejde med partnere, der har vist fremragende resultater inden for deres felt. Hver af disse partnere er etablerede virksomheder, der har opnået international anseelse. Responza Knowledge er kompatibel med hver af deres løsninger, vice versa.

Læs mere om vores samarbejder nedenfor.

Puzzel

Puzzel bygger på 20 års erfaring, og de var blandt de første til at udvikle et cloudbaseret kontaktcenter. I dag kombinerer Puzzel omnikanal-teknologi med kunstig intelligens (AI) og tilbyder komplette løsninger til kundedialog i den digitale tidsalder. Puzzel har hovedkontor i Oslo og kontorer i Storbritannien, Sverige, Danmark, Finland og Bulgarien. Puzzel brænder for at levere innovative løsninger til kundedialog.

TOPdesk

Topdesk begyndte deres rejse i 1993, da de oprettede deres første service management software. Deres mål har været at hjælpe andre virksomheder med at gøre deres service bedre, enklere og smartere. Sidenhen har de udviklet deres repertoire til holistisk at omfavne alt, hvad virksomheder har brug for i forbindelse med service management.

Vergic

Vergic kan hjælpe dig med at orkestrere hvordan, hvorfor og hvornår du skal engagere dig med kunder under deres digitale rejse. Med deres software, Vergic Engage, kan du blande, matche og bevæge dig problemfrit mellem BOT-assisterede tjenester, eksterne messaging-kanaler, live chat, video med mere. Disse samarbejdsværktøjer gør det nemt at interagere med kunder selv i komplekse support- og rådgivningsinteraktioner. Vergic Engage er en modulær og åben platform, der er designet til let at arbejde med andre systemer og applikationer, når det er nødvendigt.

Genesys

Hvert år leverer Genesys mere end 70 milliarder bemærkelsesværdige kundeoplevelser til organisationer i over 100 lande. Gennem Cloud og AI forbinder deres teknologi ethvert kundemoment på tværs af marketing, salg og service på enhver kanal og forbedrer samtidig medarbejderoplevelser. Genesys har understøttet, at organisationer af enhver størrelse kan tilbyde ægte personalisering i stor skala, empatisk interaktion og dermed fremme kundernes tillid og loyalitet. Dette er muliggjort af Genesys Cloud, en alt-i-en-løsning og verdens førende offentlige cloud contact center-platform designet til hurtig innovation, skalerbarhed og fleksibilitet.

Atea

Atea har et omfattende udbud af produkter og løsninger og hjælper dig med hele paletten – fra design, udvikling og produktforbedring, til funktion og vedligehold. Ved at skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, er Atea med til at danne fundamentet for et mere innovativt Danmark.

  • White LinkedIn Icon

Spitze & Co A/S

Lyngbyvej 421

2820 Gentofte

Danmark

CVR: 33572042

responza@spitzeco.dk

+45 22 61 91 09

© 2014-2020  SPITZE & CO - All Rights Reserved