Antal af søgeresultater

22. november, 2022

Kære Responzabruger

Vi har tidligere tilbudt muligheden for at begrænse antallet af søgeresultater der blev returneret til et bestemt antal, f.eks. at man aldrig ønskede at returnere mere end 25 resultater til brugerne. Dette fungerede rigtig godt ved store antal resultater og til at understøtte ”tryghed” ved brugerne. Ved den store søgeopdatering havde vi ikke denne mulighed med, men vi kan nu glæde jer med at funktionen er kommet retur.


De af jer der tidligere havde en begrænsning aktiveret får automatisk overført denne, og man behøver således ikke gøre noget.


Hvis man ikke tidligere har haft en begrænsning får man standardværdien som er 500 resultater. Vi anbefaler kraftigt at man sætter en begrænsning på antallet af resultater, erfaringen har vist at det er ekstremt sjældent nogen ser mere end de først 10 resultater. Nogen brugere opfatter det som utrygt når der kommer mange resultater – så det giver rigtig god mening at begrænse dette antal. Vi anbefaler 25-35 som en god værdi der giver tilstrækkeligt med resultater og balance ift. tryghed for brugerne. Hvis man ønsker en begrænsning sat, skriver man blot til support@spitzeco.dk.


Da denne ændring ikke har nogen påvirkning for brugerne direkte bliver den lagt på i aften/nat og i vil således kunne anvende begrænsninger fra i morgen:

Onsdag,  23/11-2022

Abonnér på vores release notes

Tak for din interesse.
Du vil fremover modtage mails når nye release notes publiceres
Oops! Something went wrong while submitting the form.