Opdatering af ”breaking news” notifikationer

8. december, 2022

Kære Responzabruger


Tidligere har man modtaget en notifikation hver gang en nyhed blev opdateret, og man modtog denne notifikation for hver enkelt portal man havde abonnement på. Så hvis man abonnerede på Portal A og Portal B, hvor en nyhed gav en ”breaking news” notifikation på begge disse portaler ville man modtage en notifikation for hver af disse portaler. Denne model har givet lidt forståelsesmæssige udfordringer for nogen brugere, og feedbacken har entydigt været at det ville være markant bedre med en samlet.


Det ændrer denne opdatering, så fremover vil man i stedet blot modtage en notifikation for alle de portaler der påvirkes af en ”breaking news” notifikation. Fremover får man således blot en samlet notifikation hvor man kan se alle de relevante portaler (Se eksempel nedenfor)

Opdateringen lægges på natten til den 15/12, og derfor vil I og jeres brugere fra denne dato modtage den nye type ”breaking news” notifikation.


Der er ingen aktiviteter for dig som redaktør/administrator og du skal således ikke gøre noget i forbindelse med denne opdatering.


Opdateringen er tilgængelig:

Torsdag, d. 15/12-2022
Abonnér på vores release notes

Tak for din interesse.
Du vil fremover modtage mails når nye release notes publiceres
Oops! Something went wrong while submitting the form.