Lad viden vækste din virksomhed

Vidensdeling er nøglen til ​​​den effektive organisation. Det kan være svært for den enkelte medarbejder at vide alt det en virksomhed ved, eller at finde den rette viden til en given situation eller opgaveløsning. Det kan imødekommes ved, at man systematisk og IT-understøttet opsamler og kvalificerer viden og derved  løfter den organisatoriske evne til effektivt at dele viden. Den opgave løfter Responza og vi hjælper jer altid i gang med at få de gode rutiner på plads, med vores unikke implementeringsforløb. 

 

Vi ved fra de virksomheder, som anvender Responza WorkSpace, at de er langt bedre til at få nye medarbejdere ombord og generelt hæver vidensdelingsniveauet signifikant. Sæt strøm til den vigtigste ressource i din virksomhed – viden - med Responza WorkSpace. 

 

Resultat: Højere produktivitet og innovation. 

 

Læs mere om Responza WorkSpace i vores organisationsguide og kontakt os angående et uforpligtende møde, så vi kan tale om, hvordan Responza WorkSpace kan hjælpe jer. 

Download organisationsguide
shape07.png

If only HP knew what HP knows, we would be three times more productive

-Lewis E. Platt, forhenværende CEO i Hewlett-Packard

Knowledge Management løser siloopdelt viden

Når viden er opdelt i siloer, så mister I det vidensfundament, som man skal bruge for at kunne være kreativ på tværs af organisatoriske fagområder.

Knowledge Management bryder de største barrierer, der undertrykker dine medarbejderes kreativitet og problemløsning.

Det handler om at sørge for, at dine medarbejdere har den rigtige viden ved hånden, så de kan skabe den mest fordelagtige løsning til den udfordring, de sidder med.

Responza Knowledge centraliserer din viden og involverer alle videnskilder, så I kan distribuere indhold og svar ud til alle relevante medarbejdere.

shape10.png

Vidensløsning hjælper til effektiv onboarding

Vi oplever hos vores Responza kunder, at man med en velimplementeret vidensløsning hurtig får nye medarbejdere i drift. Det gælder hvad enten de sidder i en service funktion eller skal løse backoffice opgaver. Med vores unikke implmenteringskoncept er I hurtig i gang med vidensdeling på et helt nyt niveau. Se denne demo om mulighederne!