Vidensdeling fra distancen er kommet for at blive

Spitze & Co.
10. december, 2022

Julen nærmer sig, og alt er – nok engang – ikke, som det plejede at være. Corona har ændret vores måde at arbejde på med mere hjemmearbejde og mindre daglig kontakt ved kaffemaskinen på arbejdspladsen. Netop den uformelle snak ved kaffemaskinen og i forbifarten på gangene er typiske situationer, hvor man deler viden og/eller vender en god idé med en kollega.


Vidensdeling fra distancen er kommet for at blive

I Spitze ser vi en tendens til, at der tabes vigtig viden, når de daglige interaktioner presses af stigende hjemmearbejde. Der er intet galt med hjemmearbejde, og mange ser det nok som en realisering af bedre balance mellem arbejde og fritid. Hvem savner eksempelvis at sidde i en sin bil en times til og fra arbejde? Men vi skal tage det potentielle videnstab alvorligt med mere arbejde fra distancen. Vi lever i Danmark af viden og innovation, og langtidseffekten af de nye arbejdsmønstre kan være skræmmende at spekulere i.


Derfor skal danske virksomheder tage viden alvorligt. Mere end nogensinde. Det har vi gjort i 11 år her i Spitze & Company, og vores grundlæggende erfaringer gennem hundredvis af vidensprojekter er ret entydige. En velimplementeret vidensbase til vidensdeling skaber enorm værdi. Både for medarbejdernes produktivitet, arbejdsglæden og ikke mindst til syvende og sidst for jeres kunder, der får mere innovative produkter og bedre service.


Vores beskedne bidrag til at overkomme konsekvenserne af de nye post-corona tider er at hjælpe nordiske virksomheder med at lave et vellykket vidensprojekt. Det gør vi lige nu i en lang række virksomheder med vores unikke videnssoftware, Responza, og et velafprøvet  implementeringskoncept.


Er I klar til at tage affære så book et helt uforpligtende møde nu. I vil - uanset om vi skal hjælpe eller ej - blive klogere på, om I beskytter jeres fælles organisatoriske viden godt nok.

/Team Responza

 

 

Bag Responza er en flok passionerede  kundeservice eksperter, som brænder for at hjælpe med at optimere din kundeservice. Vi er en del af konsulenthuset Spitze & Co. Vi nørder Knowledge Management til helt nye ekstremer. Hvis du har lyst til at nørde med, kan du deltage i Dansk Knowledge Management forum, eller følge os på LinkedIn

Book 30 minutters gratis sparring med en af vores videnskonsulenter

Tag fat i en videnskonsulent